Kothak anti banyu aluminium

Ningbo Ruidafeng Electric Co., Ltd. dununge ana ing Cixi City, Provinsi Zhejiang. Minangka pusat segitiga emas ekonomi Shanghai, Hangzhou lan Ningbo ing sisih kidul Lingkaran Ekonomi Delta Sungai Yangtze ing sekitar Teluk Hangzhou. Iki minangka perusahaan manufaktur sing spesialisasine ing desain, produksi, penjualan lan layanan peralatan listrik. Produk utama perusahaan kalebu kothak anti banyu, kothak anti banyu plastik, kothak tahan banyu aluminium cor, pemutus sirkuit, kothak logam, kothak alat plastik, aluminium kothak, kothak mati aluminium, cangkang profil aluminium, kothak panyimpenan, cangkang instrumen, kit elektronik, pager aluminium, case anti banyu, tool tool, lsp., kanthi macem-macem produk Digunakake ing elektronik, instrumentasi, kontrol otomatis industri, komunikasi , konstruksi lan lapangan liyane; kanggo nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi produk listrik bermutu lan murah, produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad; Rui Dafeng duwe talenta teknis sing canggih banget lan tim kerja sing berkualitas bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan purna jual kanthi jangkep kanthi tepat wektu.

Rincian
News
  • Cara milih kothak persimpangan aluminium cor anti banyu kanthi bener.

    1. Pilih nilai panyegelan sing bener. 2. Pilih ukuran sing bener. 3. Elinga bagean endi sing kalebu ing konfigurasi standar produk. 4. Lingkungan kerja jangka panjang peralatan.

    Rincian
  • Apa aksesoris umum kanggo kothak persimpangan anti banyu?

    Kothak persimpangan anti banyu asring digunakake ing konstruksi, tambang batu bara, kabin, listrik ruangan, komunikasi, peralatan pemadam kebakaran, peleburan baja, industri kimia minyak, elektronik, tenaga listrik, kereta api, lokasi konstruksi, pertambangan, tambang, bandara, hotel, kapal, pabrik ...

    Rincian
  • Apa sarat kualitas kothak aluminium prapatan?

    Kothak persimpangan aluminium Cast amarga karakteristik logam kasebut, kothak prapatan anti banyu aluminium cor nggunakake paduan aluminium silikon. Casting Alsi12 mati. Kothak anti banyu aluminium cor nduweni kemampuan sing kuat kanggo adaptasi karo lingkungan kanthi nggunakake proses penyemprotan ...

    Rincian
  • Apa poin pangolahan kothak anti banyu aluminium cor?

    Apa poin pangolahan kothak anti banyu aluminium cor? Bahan utama kothak anti banyu aluminium yaiku aloi aluminium, karakteristike luwih kuat, nanging uga luwih stabil. Lan paduan aluminium relatif kanggo bahan liyane kanthi bobot entheng, nduweni kinerja disipasi panas sing apik banget. Ora gampang ...

    Rincian

Sugeng rawuh ing situs web! Kanggo pitakon babagan Enclosure Aluminium, Case Waterproof, Case Tool utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.