Kothak Kontrol Aluminium IP67
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 0 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 0
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 1 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 1
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 2 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 2
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 3 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 3
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 4 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 4
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 5 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 5
  • Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 6 Kothak Kontrol Aluminium IP67 - 6

Kothak Kontrol Aluminium IP67

Barang Ora.: RAE762
Bahan: AL
Ukuran (mm): 400 * 260 * 180
Ing ngisor iki minangka perkenalan IP67 Aluminium Box Control, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kotak Kontrol Aluminium IP67. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Model:RAE762

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Kontrol Aluminium IP67


1. Gasket karet silikon kanggo nutup luwih apik lan anti banyu.

2. Bos ing basis internal ngidini ndandani PCB.

3. Sekrup sekrup stainless / nenem ndandani tutup.

4. Bisa dipasang ing tembok utawa panel kanthi krenjang eksternal.

5. tahan korosiin, resistensi wilayah, tahan udan.


Barang Ora.:

RAE762

Bahan:

AL

Dimensi (mm):

400 * 260 * 180

Suhu operasi:

-40â „ƒ ~ 120â„ ƒ

Rating IP:

IP67

Werna:

Werna abu-abu utawa minangka panjaluk

Logo:

Pencetakan Silkscreen

Bolongan:

Laser / Pengeboran / Laser



FAQ

P: Apa warna standar kothak sampeyan?
A: abu-abu peteng.

P: Apa kothak sampeyan anti banyu?
A: Nggih.

P: Pira ukuran sampeyan duwe lampiran?
A: Luwih saka 100 jinis.

P: Apa sampeyan nawakake layanan pencetakan logo?
A: Ya, bener.



Panas Tags: Kotak Kontrol Aluminium IP67, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.