Ngarep > Produk > Kandang Aluminium

Kandang Aluminium

Ruidafeng dununge ing Kutha Cixi, Provinsi Zhejiang. Minangka salah sawijining produsen Aluminium Enclosure profesional lan pemasok Aluminium Enclosure ing China, kita duwe talenta teknis sing canggih banget lan tim kerja berkualitas tinggi. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis setya marang kualitas lan inovasi produk, lan ngupayakake kabeh kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Kita nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi Enklusi Aluminium berkualitas tinggi lan murah, produk kita diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kita tetep ngetrapake nilai inti perusahaan "integritas, kualitas, inovasi, lan win-win", kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa layanan lengkap sawise didol kanthi tepat wektu.


Kothak anti banyu aluminium sing kuat
Pitunjuk Size(L * W * H mm)          Pitunjuk Size(L * W * H mm)
Bolongan papat 64 * 58 * 38 Bolongan papat 148 * 98 * 42
Enem bolongan 120 * 80 * 56 Bolongan papat 120 * 120 * 82
Bolongan papat 120 * 80 * 56 Bolongan papat 120 * 120 * 82
Bolongan papat 135 * 85 * 56 Bolongan papat 160 * 160 * 75
Bolongan papat 125 * 80 * 60 Bolongan papat 160 * 160 * 90
Bolongan papat 125 * 80 * 60 Bolongan papat 160 * 160 * 90
Enem bolongan 188 * 120 * 80 Bolongan papat 240 * 160 * 75
Bolongan papat 188 * 120 * 80 Bolongan papat 240 * 160 * 75
Geser bolongan papat 100 * 68 * 50 Bolongan papat 240 * 160 * 100
Enem bolongan 222 * 145 * 55 Geser bolongan papat 240 * 160 * 100
Bolongan papat 222 * 145 * 55 Bolongan papat 260 * 160 * 90
Enem bolongan 222 * 145 * 75 Bolongan papat 265 * 185 * 75
Bolongan papat 222 * 145 * 80 Geser bolongan papat 265 * 185 * 75
Bolongan papat 111 * 64 * 37 Bolongan papat 265 * 185 * 95
Bolongan papat 98 * 64 * 37 Geser bolongan papat 265 * 185 * 95
Bolongan papat 150 * 64 * 37 Bolongan papat 265 * 185 * 130
Tali sikil sing digantung 180 * 140 * 60 Geser bolongan papat 265 * 185 * 130
Jendela flip kanthi sikil sing digantung 180 * 140 * 60 Bolongan papat 300 * 210 * 100
Bolongan papat 90 * 36 * 31 Geser bolongan papat 300 * 210 * 100
Bolongan papat 230 * 150 * 75 Bolongan papat 300 * 210 * 130
Papat bolongan nganggo Windows 230 * 150 * 75 Geser bolongan papat 300 * 210 * 130
Bolongan papat 230 * 150 * 85 Bolongan papat 340 * 235 * 95
Bolongan papat 200 * 130 * 80 Geser bolongan papat 340 * 235 * 95
Bolongan papat 200 * 130 * 85 Bolongan papat 340 * 235 * 120
Geser bolongan papat 185 * 135 * 85 Geser bolongan papat 340 * 235 * 120
Geser bolongan papat 220 * 155 * 95 Flip nganggo sikil papat 340 * 235 * 115
Geser bolongan papat 250 * 190 * 90 Bolongan papat 340 * 235 * 135
Flip papat bolongan nganggo jendhela 250 * 190 * 90 Geser bolongan papat 340 * 235 * 135
Flip papat bolongan kanthi sikil sing digantung 250 * 190 * 90 Bolongan papat 340 * 235 * 160
Flip papat sudhut tutup sing rata 250 * 190 * 85 Geser bolongan papat 340 * 235 * 160
Flip sudhut 250 * 190 * 90 Flip nganggo sikil papat 340 * 235 * 155
Flip papat sudhut nganggo Windows 250 * 190 * 90 Bolongan papat 230 * 200 * 110
Flip papat bolongan (kothak ampli) 280 * 185 * 80 Geser bolongan papat 230 * 200 * 110
Bolongan papat 80 * 75 * 57 Bolongan papat 280 * 230 * 110
Bolongan papat 175 * 80 * 58 Geser bolongan papat 280 * 230 * 110
Bolongan papat 175 * 80 * 80 Bolongan papat 400 * 260 * 110
Bolongan papat 250 * 80 * 65 Geser bolongan papat 400 * 260 * 110
Bolongan papat 250 * 80 * 52 Bolongan papat 400 * 260 * 180
Bolongan papat 250 * 80 * 80 Geser bolongan papat 400 * 260 * 180
Bolongan papat 115 * 65 * 55 Bolongan papat 400 * 310 * 110
Bolongan papat 160 * 100 * 60 Geser bolongan papat 400 * 310 * 110
Bolongan papat 160 * 95 * 39 Bolongan papat 400 * 310 * 160
Bolongan papat 160 * 100 * 65 Geser bolongan papat 400 * 310 * 160
Bolongan papat 150 * 100 * 80 Bolongan papat 400 * 310 * 190
Bolongan papat 115 * 90 * 58 Geser bolongan papat 400 * 310 * 190
Geser bolongan papat 115 * 90 * 58 Bolongan papat 400 * 310 * 140
Bolongan papat 250 * 120 * 82 Geser bolongan papat 400 * 310 * 140
Bolongan papat 320 * 120 * 90 Bolongan papat 400 * 260 * 140
Bolongan papat 360 * 160 * 95 Geser bolongan papat 400 * 260 * 140
Bolongan papat 360 * 160 * 135 Flip (amplifier) 320 * 200 * 95
Bolongan papat 100 * 100 * 60 Bolongan papat 600 * 310 * 110
Bolongan papat 140 * 140 * 75 Bolongan papat 600 * 230 * 110


View as  
 
Die Casting Aluminium Waterproof Enclosure

Die Casting Aluminium Waterproof Enclosure

Barang No.:RAE071
Bahan: AL
Dimensi (mm): 98 * 64 * 37
Ing ngisor iki minangka introduksi Enclosure Waterproof Aluminium Die Casting, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Enklase Waterproof Aluminium Die Casting. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Maca liyaneKirim Enquiry
Die Casting Aluminium Enclosure karo Bor Bolongan

Die Casting Aluminium Enclosure karo Bor Bolongan

Barang No.:RAE070
Bahan: AL
Ukuran (mm): 111 * 64 * 37
Sugeng rawuh kanggo tuku Enclosure Aluminium Die Casting kanthi Bor Lubang saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Die Casting Aluminium Enclosure kanggo Piranti PCB

Die Casting Aluminium Enclosure kanggo Piranti PCB

Barang No.:RAE061
Bahan: AL
Dimensi (mm): 222 * 145 * 80
Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi Enclosure Aluminium Die Casting kanggo Piranti PCB. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.

Maca liyaneKirim Enquiry
Enclosure Aluminium Casting Die Listrik

Enclosure Aluminium Casting Die Listrik

Barang No.:RAE060
Bahan: AL
Dimensi (mm): 222 * 145 * 75
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Enclosure Aluminium Casting Die Listrik saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Maca liyaneKirim Enquiry
IP67 Die Casting Aluminium Enclosure

IP67 Die Casting Aluminium Enclosure

Barang No.:RAE040
Bahan: AL
Dimensi (mm): 100 * 68 * 50
Minangka pabrik Sink Heat Cooling Chip Heat Profesional sing profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku IP67 Die Casting Aluminium Enclosure saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kothak Aluminium Casting Hard Die

Kothak Aluminium Casting Hard Die

Barang No.:RAE031
Bahan: AL
Dimensi (mm): 188 * 120 * 80
Ing ngisor iki minangka perkenalan Hard Die Casting Aluminium Enclosure, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Karo Aluminium Hard Die Casting. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kandang Aluminium ditawakake Ruidafeng. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya China Kandang Aluminium sing misuwur. Kita nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi produk bermutu lan murah. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.