Ngarep > Produk > Kandang Plastik

Kandang Plastik

Ruidafeng dununge ing Kutha Cixi, Provinsi Zhejiang. Minangka salah sawijining produsen Plastik Enclosure profesional lan pemasok Enclosure Plastik ing China, kita duwe talenta teknis sing canggih banget lan tim kerja berkualitas tinggi. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis setya marang kualitas lan inovasi produk, lan ngupayakake kabeh kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Kita nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi Enclosure Plastik sing berkualitas lan murah, produk kita diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Kita tetep ngetrapake nilai inti perusahaan "integritas, kualitas, inovasi, lan win-win", kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa layanan lengkap sawise didol kanthi tepat wektu.
View as  
 
Enclosure Waterproof Plastik kanggo Piranti Elektronik

Enclosure Waterproof Plastik kanggo Piranti Elektronik

Minangka Enclosure Waterproof Plastik profesional kanggo pabrik Piranti Elektronik, sampeyan bisa yakin bakal tuku Enclosure Waterproof Plastik kanggo Piranti Elektronik saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
Barang Ora .: RPE111
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 180 * 120 * 57

Maca liyaneKirim Enquiry
Enclosure Junction Waterproof Plastik

Enclosure Junction Waterproof Plastik

Ing ngisor iki minangka perkenalan Enclosure Waterproof Junction Plastik, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Enclosure Waterproof Junction Plastik. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!
Barang Ora .: RPE110
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 180 * 120 * 90

Maca liyaneKirim Enquiry
Kancing Waterproof Plastik sing Disegel

Kancing Waterproof Plastik sing Disegel

Sugeng rawuh kanggo tuku Kothak Waterproof Plastik Sealed saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.
Barang Ora .: RPE114
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 115 * 88 * 55

Maca liyaneKirim Enquiry
Enclosure Waterproof Plastik kanggo Elektronika

Enclosure Waterproof Plastik kanggo Elektronika

Minangka pabrik profesional, kita pengin nyedhiyani Kothak Waterproof Plastik kanggo Elektronika. Lan kita bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman tepat waktu.
Barang Ora .: RPE129
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 135 * 85 * 72

Maca liyaneKirim Enquiry
Enclosure Waterproof Plastik kanthi Pengeboran Lubang

Enclosure Waterproof Plastik kanthi Pengeboran Lubang

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Enclosure Waterproof Plastik kanthi Bolongan Drilling saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
Barang Ora .: RPE105T
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 160 * 160 * 90

Maca liyaneKirim Enquiry
Enclosure Waterproof Plastik kanggo PCB

Enclosure Waterproof Plastik kanggo PCB

Minangka Enclosure Waterproof Plastik profesional kanggo pabrik PCB, sampeyan bisa yakin bakal tuku Enclosure Waterproof Plastik kanggo PCB saka pabrik lan bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.
Barang Ora.: RPE105
Bahan: ABS / PP berdampak tinggi
Dimensi (mm): 160 * 160 * 90

Maca liyaneKirim Enquiry
Kandang Plastik ditawakake Ruidafeng. Kita minangka salah sawijining pabrikan lan panyedhiya China Kandang Plastik sing misuwur. Kita nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi produk bermutu lan murah. Kita tetep fokus ing kepala orientasi kualitas lan prioritas pelanggan, kanthi tulus nampa surat, telpon lan investigasi kanggo kerja sama bisnis. Kita njamin manawa sampeyan duwe layanan berkualitas tinggi sawayah-wayah.