Ngarep > Babagan Kita>Profil Perusahaan

Profil Perusahaan

Ningbo Ruidafeng Electric Co., Ltd. dununge ana ing Cixi City, Provinsi Zhejiang. Minangka pusat segitiga emas ekonomi Shanghai, Hangzhou lan Ningbo ing sisih kidul Lingkaran Ekonomi Delta Sungai Yangtze ing sekitar Teluk Hangzhou. Iki minangka perusahaan manufaktur khusus kanggo desain, produksi, penjualan lan layanan peralatan listrik.


Produk utama perusahaan kalebu kothak anti banyu, kothak anti banyu plastik, kothak tahan banyu aluminium cor, pemutus sirkuit, kothak logam, kothak alat plastik, kothak aluminium, kothak mati aluminium, cangkang profil aluminium, kothak panyimpenan, kerang instrumen, elektronik kit, lsp., kanthi macem-macem produk Digunakake ing elektronik, instrumentasi, kontrol otomatis industri, komunikasi, konstruksi lan lapangan liyane; kanggo nyedhiyakake akeh pelanggan anyar lan lawas kanthi produk listrik bermutu lan murah, produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah ing saindenging jagad; Rui Dafeng duwe talenta teknis sing canggih banget lan tim kerja sing berkualitas bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi layanan purna jual kanthi jangkep kanthi tepat wektu.


Kualifikasi profesional lan bangunan merek minangka target bisnis Rui Dafeng. Kualitas apik lan rega sing andal yaiku prinsip manajemen Rui Dafeng. Rui Dafeng duwe kaluwihan lan pengaruh bakat, sumber daya, jaringan, skala lan pengalaman ing industri listrik, lan wis dadi perusahaan pabrikan kanthi daya saing lan kalungguhan utama. Perusahaan ngupayakake slamet kanthi kualitas, pangembangan kanthi layanan, lan mesthi ngetrapake prinsip ngurmati kontrak lan janji. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis setya marang kualitas lan inovasi produk, lan ngupayakake kabeh kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Adhasar angka inti perusahaan "integritas, kualitas, inovasi, lan win-win", kita kanthi tulus ngarep-arep kerja sama karo sampeyan!