Kothak Aluminium anti-bledosan
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 0 Kothak Aluminium anti-bledosan - 0
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 1 Kothak Aluminium anti-bledosan - 1
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 2 Kothak Aluminium anti-bledosan - 2
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 3 Kothak Aluminium anti-bledosan - 3
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 4 Kothak Aluminium anti-bledosan - 4
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 5 Kothak Aluminium anti-bledosan - 5
  • Kothak Aluminium anti-bledosan - 6 Kothak Aluminium anti-bledosan - 6

Kothak Aluminium anti-bledosan

Barang Ora.: RAE430
Bahan: AL
Dimensi (mm): 100 * 100 * 60
Ing ngisor iki minangka perkenalan Kothak Aluminium Anti-bledosan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kothak Aluminium Anti-bledosan. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerja sama karo kita supaya bisa nggawe masa depan sing luwih apik!

Model:RAE430

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Aluminium anti-bledosan


1. Gasket karet silikon kanggo nutup luwih apik lan anti banyu.

2. Bos ing basis internal ngidini ndandani PCB.

3. Sekrup sekrup stainless / nenem ndandani tutup.

4. Bisa dipasang ing tembok utawa panel kanthi krenjang eksternal.

5. tahan korosiin, resistensi wilayah, tahan udan.

Barang Ora.:

RAE430

Bahan:

AL

Dimensi (mm):

100 * 100 * 60

G.W. (kg)

0.455

Suhu operasi:

-40â „ƒ ~ 120â„ ƒ

Rating IP:

IP67

Werna:

Werna abu-abu utawa minangka panjaluk

Logo:

Pencetakan Silkscreen

Bolongan:

Laser / Pengeboran / Laser


FAQ

P: Apa warna standar kothak sampeyan?
A: abu-abu peteng.

P: Apa kothak sampeyan anti banyu?
A: Nggih.

P: Pira ukuran sampeyan duwe lampiran?
A: Luwih saka 100 jinis.

P: Apa sampeyan nawakake layanan pencetakan logo?
A: Ya, bener.



Panas Tags: Kothak Aluminium anti-bledosan, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.