Kasus anti banyu plastik tugas abot
  • Kasus anti banyu plastik tugas abot - 0 Kasus anti banyu plastik tugas abot - 0
  • Kasus anti banyu plastik tugas abot - 1 Kasus anti banyu plastik tugas abot - 1
  • Kasus anti banyu plastik tugas abot - 2 Kasus anti banyu plastik tugas abot - 2
  • Kasus anti banyu plastik tugas abot - 3 Kasus anti banyu plastik tugas abot - 3

Kasus anti banyu plastik tugas abot

Barang Nomer :RC1390
Materi: PP berdampak tinggi
Ing njaba Dim (mm): 569 * 425 * 215
Minangka pabrik Kasus Waterproof Plasma Heavy Duty Heavy, sampeyan bisa yakin bakal tuku Kasus Waterproof Plasma Heavy Duty saka pabrik lan bakal menehi layanan paling laris lan pangiriman pas wektune.

Model:RC1390

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kasus anti banyu plastik tugas abot


1. Ana area Logo ing sisih ndhuwur tutup.

2. Gasket karet silikon minangka kunci kanggo nutup lan anti banyu kasus kasebut.

3. Loosening regane bisa ngimbangi tekanan ing njero njaba ruangan sawise mabur.

4. Busa kubus luwih gampang disesuaikan.


Barang Ora.:

RC1390

Bahan:

PP pengaruhe dhuwur

Ing njaba Dim (mm):

569 * 425 * 215

Nang Dim (mm):

505 * 355 * 193

Tutup / Ambane (mm):

53/140

G.W. (kg):

4.5

Rating IP:

IP67

Suhu operasi:

-25â „ƒ ~ 98â„ ƒ

Werna:

Ireng utawa minangka panjaluk

Logo:

Stiker PVC / Stiker karet / Silkscreen

Busa:

Umpluk PU / umpluk EVA / EPE




Panas Tags: Kasus Waterproof Plastik Tugas abot, China, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.