Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 0 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 0
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 1 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 1
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 2 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 2
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 3 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 3
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 4 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 4
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 5 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 5
  • Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 6 Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur - 6

Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur

Minangka pabrik Box Switch Aluminium Tahan Presisi Tinggi sing profesional, sampeyan bisa yakin bakal tuku Box Switch Aluminium Tahan Presisi Dhuwur saka pabrik lan bakal menehi layanan purna jual paling apik lan pangiriman sing tepat wektu.

Model:RAE761

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Ngalih Aluminium Awet Precision Dhuwur


1. Gasket karet silikon kanggo nutup luwih apik lan anti banyu.

2. Bos ing basis internal ngidini ndandani PCB.

3. Sekrup sekrup stainless / nenem ndandani tutup.

4. Bisa dipasang ing tembok utawa panel kanthi krenjang eksternal.

5. tahan korosiin, resistensi wilayah, tahan udan.


Barang Ora.:

RAE761

Bahan:

AL

Dimensi (mm):

400 * 260 * 110

Suhu operasi:

-40â „ƒ ~ 120â„ ƒ

Rating IP:

IP67

Werna:

Werna abu-abu utawa minangka panjaluk

Logo:

Pencetakan Silkscreen

Bolongan:

Laser / Pengeboran / Laser


FAQ

P: Apa warna standar kothak sampeyan?
A: abu-abu peteng.

P: Apa kothak sampeyan anti banyu?
A: Nggih.

P: Pira ukuran sampeyan duwe lampiran?
A: Luwih saka 100 jinis.

P: Apa sampeyan nawakake layanan pencetakan logo?
A: Ya, bener.



Panas Tags: Kotak Switch Aluminium Tahan Lama Presisi Tinggi, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.