Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 0 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 0
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 1 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 1
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 2 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 2
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 3 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 3
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 4 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 4
  • Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 5 Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium - 5

Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium

Barang Ora.: RAE763
Bahan: AL
Ukuran (mm): 400 * 260 * 180
Sugeng rawuh kanggo tuku Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan diwales sajrone 24 jam.

Model:RAE763

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Outlet Logam Anti Air Aluminium


1. Gasket karet silikon kanggo nutup luwih apik lan anti banyu.

2. Bos ing basis internal ngidini ndandani PCB.

3. Sekrup sekrup stainless / nenem ndandani tutup.

4. Bisa dipasang ing tembok utawa panel kanthi krenjang eksternal.

5. tahan korosiin, resistensi wilayah, tahan udan.


Barang Ora.:

RAE763

Bahan:

AL

Dimensi (mm):

400 * 260 * 180

Suhu operasi:

-40â „ƒ ~ 120â„ ƒ

Rating IP:

IP67

Werna:

Werna abu-abu utawa minangka panjaluk

Logo:

Pencetakan Silkscreen

Bolongan:

Laser / Pengeboran / Laser


FAQ

P: Apa warna standar kothak sampeyan?
A: abu-abu peteng.

P: Apa kothak sampeyan anti banyu?
A: Nggih.

P: Pira ukuran sampeyan duwe lampiran?
A: Luwih saka 100 jinis.

P: Apa sampeyan nawakake layanan pencetakan logo?
A: Ya, bener.




Panas Tags: Kothak Outlet Logam Tahan Air Aluminium, Cina, Produsen, Pemasok, Pabrik

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.