Apa aksesoris umum kanggo kothak persimpangan anti banyu?

2021-03-29

Kothak persimpangan anti banyu asring digunakake ing konstruksi, tambang batu bara, kabin, listrik ruangan, komunikasi, peralatan pemadam kebakaran, peleburan baja, industri kimia minyak, elektronik, tenaga listrik, kereta api, lokasi konstruksi, pertambangan, tambang, bandara, hotel, kapal, pabrik gedhe, pabrik pesisir, port debit lan peralatan liyane, minangka salah sawijining bahan kabel listrik. Dadi, aksesoris sing umume digunakake ing kothak persimpangan anti banyu?

Pisanan, umume kothak persimpangan anti banyu butuh bolongan, bolongan kudu didhasarake ukuran kabel lan nomer kabel, umume kabel kanthi sambungan kabel utawa kabel kanthi bolongan, uga bisa uga ana pirang-pirang kabel kanthi bolongan (kanthi sambungan kabel keropos).

Kapindho, kothak prapatan anti banyu kudu dilengkapi konektor kabel, yen efek anti banyu ora bisa memenuhi syarat.

Katelu, kothak persimpangan anti banyu ora mung bisa muter sirkuit sing ganti banyu, umume, nanging uga ing komponen kontrol instalasi konektor anti banyu, kayata terminal, instrumentasi, konverter frekuensi, relay, lsp. Produk kasebut kudu dipasang ing njero banyu konektor, sawetara rel pandhuan sing kasedhiya, kanggo dilebokake ing piring, mula konektor anti banyu uga pantes nuntun utawa nginstal plate dhasar.

Papat, mbenakake kothak prapatan anti banyu ing situs kasebut, kothak prapatan anti banyu umum bisa dipasang tanpa aksesoris tetep, amarga duwe bolongan instalasi, nanging kadang situs kanggo nginstal kothak prapatan anti banyu ing njaba, dilengkapi tuku tembok instalasi.

Mula, aksesoris utama kothak persimpangan anti banyu yaiku: konektor kabel, terminal, pandhuan rel, plate base instalasi, kait tembok dipasang, lsp.