Apa sarat kualitas kothak aluminium prapatan?

2021-03-29

Kothak persimpangan aluminium Cast amarga karakteristik logam kasebut, kothak prapatan anti banyu aluminium cor nggunakake paduan aluminium silikon. Casting Alsi12 mati. Kothak anti banyu aluminium cor nduweni kemampuan sing kuat kanggo adaptasi karo lingkungan kanthi nggunakake proses penyemprotan fosfat ing permukaan njaba. Yen dibandhingake karo kothak persimpangan plastik sing padha, kothak persimpangan aluminium cor uga nduweni ciri-ciri disipasi panas, perisai elektromagnetik, anti-statis, tahan api, lsp. Suhu kerja statis -60â "ƒ - 130a" ƒ luwih bisa adaptasi menyang lingkungan suhu dhuwur lan sithik ing endi peralatan kasebut. Saben produk dilengkapi sikil gantung logam kanggo nggampangake peralatan tetep tembok, sisih ngisor utas sekrup sing wis digawe bos piranti kanggo kothak komponen aluminium junction aluminium ora beracun lan non-radiasi: katon watu kuarsa lancar, lancar lan ora ana penylametan goresan, bisa langsung kontak karo panganan, aman lan ora beracun! Watu kuarsa kualitas kanthi mineral kristal kuarsa alam sing dipilih, konten SiO2 sing ngluwihi 99,9% ing ndhuwur, lan sajrone proses manufaktur kanggo ngresiki, bahan baku ora ngemot bisa nyebabake radiasi pengotor logam abot, kristal kuarsa 94% lan aditif resin liyane watu kuarsa tanpa risiko polusi radiasi.


Kanggo kothak persimpangan aluminium cor, persyaratan kualitas iku penting banget, amarga kudu katon ing njaba. Mula, telung syarat kualitas kanggo kothak persimpangan aluminium kaya ing ngisor iki:

Bahan utama saka kothak persimpangan aluminium yaiku alloy aluminium. Amarga sifat bahan paduan aluminium, kothak persimpangan aluminium cor luwih tahan karat tinimbang kothak prapatan liyane. Kothak persimpangan cilik, nanging peran kasebut penting. Kualitas kothak persimpangan kudu tahan banyu, anti korosi lan kompresi. Kothak persimpangan aluminium cocog karo telung poin kasebut. Iki digawe saka teknologi produksi kothak anti banyu lan bahan paduan aluminium tahan korosi, ditambah struktur ruang panel sudhut mlengkung, sing dadi pilihan sing cocog.