Apa poin pangolahan kothak anti banyu aluminium cor?

2021-03-29

Apa poin pangolahan kothak anti banyu aluminium cor? Bahan utama kothak anti banyu aluminium yaiku aloi aluminium, karakteristike luwih kuat, nanging uga luwih stabil. Lan paduan aluminium relatif kanggo bahan liyane kanthi bobot entheng, nduweni kinerja disipasi panas sing apik banget. Ora gampang reaksi karo zat liyane lan nduweni sifat anti-karat sing apik banget. Iki minangka salah sawijining bahan cangkang paling apik saiki. Mula, kinerja kothak anti banyu aluminium bisa dibuktekake dhewe.


Titik pangolahan kothak anti banyu aluminium cor yaiku:

1, perawatan lumahing: nyemprot, lan fosfat, utawa oksidasi.

2. Bagéan riveting asring bisa dipencet sadurunge lan sawise dilapisi.

3, pilihan bahan umume minangka pilihan piring aluminium utawa piring paduan aluminium berkualitas tinggi, kadang uga milih nganggo magnesium utawa bahan paduan liyane minangka bahan.

4, bentuk strukture beda-beda, asring bisa diproses miturut sawetara struktur tartamtu sing diwenehake dening pelanggan, nanging uga bisa diwenehake dening bagean instalasi internal pelanggan lan persyaratan saka perusahaan kanggo nindakake desain struktur tartamtu.

5, pengelasan khusus asring ora bakal ngrusak lapisan lembaran galvanis sing tahan karo titik bekas driji, supaya ing njero kothak luwih apik, lan luwih akeh mbebayani.

6, pangolahan sealing minangka fokus tutup kothak anti banyu lan ukuran awak kothak lan bentuk tali karet wis rampung. Yen ora anti banyu, dudu kothak anti banyu.